Ege Postası
Geri

En son trend spor sütyen modellerini hemen keşfedin!

Özellikle kadınlar spor yaparken hem sağlık açısından uygun hem de stil sahibi kıyafetleri tercih ediyorlar. Bu da hem spor performansını hem de motivasyonu yüksek derecede etkiliyor.
En son trend spor sütyen modellerini hemen keşfedin!
Haberler / Spor
28 Kasım 2016 Pazartesi 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor yaparken doğru giyinmek ve estetik görünüm büyük önem taşır. Bu noktada her ikisini de bulabileceğiniz tek adres Stilefit!

Spor yaparken her dala göre doğru giyinmek çok önemli. Kadınlar için hem sağlık hem de estetik görünüm açısından önem teşkil eden spor giyim parçalarının başında spor sütyenleri geliyor. Yaptığınız egzersize uygun bir sporcu sütyeni modeli kullanmanız, sağlığınız ve güzelliğiniz açısından önemli. Egzersiz esnasında giydiğiniz sütyenin şıklığı ve seksapalitesinden daha önemli olan aslında size uygunluğudur. Özel tasarlanmış bir sporcu sütyeni, hangi bedende olursanız olun, spor yaparken göğüslerinizi destekleyerek korur ve zamanla göğüslerin sarkmasını ve deforme olmasını engeller.

Özellikle yoga ve aletli pilates gibi sporlarda maksimum hareket özgürlüğü çok önemlidir. Dünyaca ünlü spor giyim markalarının; toparlayıcı sütyen, destekli sütyen ve push up sütyen seçenekleri yenilenen koleksiyonlarıyla Stilefit’te mevcut. Aslında Stilefit’in tek çatı altında topladığı sütyenlerin hepsi sağlık açısından uygun; size sadece spor dalınıza, bedeninize ve beğeninize uygun spor sütyeni modellerini seçmek kalıyor.

Sporcu sütyenlerini sporda tek parça üst olarak ya da tişört içerisine kullandığınız gibi günlük yaşantınızda da kıyafetlerinizin içinde rahatça kullanabilirsiniz. Genelde sporcu sütyenlerinin göğüsleri toparlama etkisi tüm kadınların tercihi oluyor. Kadınlar bu etkiyi sadece sporda değil her yerde kullanmak istiyorlar. Ayrıca sporcu sütyenlerinin hem rahat ve kuru kalmayı sağlayan özelliği hem de son moda giyim trendlerine uygun tasarıma sahip olmaları da tercih edilmelerinde diğer etkenlerden! Renkli ve feminen sütyen modelleri, özellikle transparan kıyafetlerin içerisine giymek için kullanılıyor. 

Doğru ve stil sahibi spor sütyenini seçin, spor sizin için kabusa dönüşmesin. Göğüslerinizi spor sırasında hem desteklemeniz hem de iyi bir stil oluşturmanız için haydi Stilefit’e! Alışveriş için http://www.stilefit.com/ linkinden siteye ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası